NV A. & A. DEMEULENAERE & Co

Kruisstraat 1
B-8840 Westrozebeke

Tel.: +32 51 56 69 21
Fax.: +32 51 56 73 31

info@demeulenaerenv.be
piet@demeulenaerenv.be

Demeulenaere NV

Natuurlijkse vezels

Gezwingeld vlas - NV A. & A. DEMEULENAERE & Co

Gezwingeld vlas

Wij verhandelen Europees gezwingeld vlas (Franse en Belgische oorsprong). Gezwingeld vlas wordt gebruikt om te spinnen.

Gezwingelde vlasklodden - NV A. & A. DEMEULENAERE & Co

Gezwingelde vlasklodden

Wij zijn één van de toonaangevende exporteurs van gezwingelde vlasklodden in Europa. Gezwingelde vlasklodden worden gebruikt voor non-woven, geotextiel, papierindustrie, textiel (cottoniseren en spinnen) en vlasdoek voor de automobielindustrie.

Vlaslemen - NV A. & A. DEMEULENAERE & Co

Vlaslemen

De vlaslemen die wij bekomen na het zwingelen worden herverwerkt in onze productie tot strooisel. Dit wordt gebruikt voor paarden, koeien, varkens en neerhofdieren.

Kijk op www.lemen.be voor meer info

Katoen - Demeulenaere NV

Katoen

Wij verhandelen katoenvezels en -afval.

Katoenvezel wordt gebruikt om te spinnen, in de papierindustrie en voor farmaceutische pro-ducten. We bieden U Turkmeense katoenvezel aan in korte en lange stapellengte, gin motes en linters. Wij hebben ons eigen kantoor in Turkmenistan en handelen direct met de producenten.

Katoenafval wordt gebruikt om te spinnen en in de papierindustrie. We bieden U aan : gekuiste katoenvezelafval, katoengaren-afval gesorteerd in kleuren, breigaren-afval op kleur gesorteerd, en gemengde kleuren.

Wol - Demeulenaere NV

Wol

We hebben onze eigen wolwasserij in Turkmenistan. De fabriek werd in 2004 gebouwd en is uitgerust met de nieuwste Europese machines. Jaarlijks produceren wij 2.000 T. Wij kunnen aanbieden sarja wit en sarja payarak (foam)

karakul : wij sorteren de kleuren. We hebben grijs, zwart, bruin en gemengde kleuren. De wol wordt gebruikt voor het spinnen van tapijtgaren, vlies, naaldvilt en isolatie